Direktlänk till inlägg 25 oktober 2007

Post-swimming

Av Jonas Colting - 25 oktober 2007 06:58

Då äter vi ibland buffet på Korea-restaurangen. Fula människor. God mat. Precis som i Korea.

Hursomhelst så är detta de godaste små svamparna jag ätit i hela mitt liv!

Jag ville bara att ni skulle få se dem.

Och hade Björn inte varit en så kameraskygg person så skulle ni fått se en bild på världens största efterrättsskål. Det behövs när man cyklar i halva dygn i bergen. Men nu blev bilden helt suddig för att Björn gjorde sin bästa Greta Garbo-imitation.

Sedan är det Jonas och Tomas "acceptera" mitt handikapp" Eriksson som försöker äta med pinnar medans vi andra medlidsamt och med plågade leenden åser dessa försök till finmotorik som liksom fingermålning på dagis bygger på uppmuntran och förljuget beröm. Jättebra! Fint! Men sedär så duktig du är! Verkligen!


 
 
Ingen bild

Bernhard

25 oktober 2007 08:26

Ett förslag till ett extra träningsenhet när ni redan är inne på pinnar. Nästa gång när ta en bärs med jordnötter, beställ pinnar till det. Det blir garanterad en rolig handmotoriktävling. :) ha det så trevlig.

 
Ingen bild

Colting

25 oktober 2007 17:49

-Bernhard; good thinking!

 
Ingen bild

Tomas Eriksson

25 oktober 2007 17:59

Elakt, mycket elakt. Alla som har tränat hårt vet väl att tår, fötter och vader krampar när man kört slut på kroppens depåer. Att äta med pinnar efter ett hårt träningspass borde klassifieras som en högre konstform.

 
Ingen bild

Z

25 oktober 2007 21:21

INGEN DÅLIG DEFF::::::::::-----))))))))

 
Ingen bild

Bernhard

26 oktober 2007 00:45

Tomas och Jonas,
om ni avslöjar för mig avancerade blåbär efter era pravader "over there" någon för mig praktikabel träningshemlis, så kan jag visar er mina tricks typ hur man äter stekta myror med pinienötter MED pinnar. Intränad i Shanghai. Smakar faktiskt bättre än det låter. Jag håller verkligen tummarna att blir exakt det resultatet som ni har planerad. It's pay time ... eller hur? ;)

 
Ingen bild

Bernhard

26 oktober 2007 00:49

Förresten ang tidigare diskussioner om Elfsborg. Jag stängde av efter jag såg 5 min på Eurosport. Det var precis igen som du beskrev. Resultatet ... vad tror du 1:1 så klart. Bayern München vann borta, 3 stjärnor sjuka. Låg under till 85 min med 2:1. Segermålet kom ... i 92:a minuten. De har inten lust att åka hem med 2:2 etc. ;)

 
Ingen bild

sprintern

28 oktober 2007 19:57

Vadå, fula människor, god mat - precis som i Korea. Vad menar du?

 
Ingen bild

Colting

29 oktober 2007 05:18

-Sprintern; ja precis som det står. Den koreanska restaurangen var precis som Sydkorea är. Genomgående extremt oattraktiva människor och mycket god mat. Åk dit själv och kolla.

 
Ingen bild

sprintern

10 november 2007 01:06

Otroligt märkligt påstående från en som jag trodde ganska upplyst individ. I Sydkorea finns som på alla andra platser både attraktiva och inte lika attraktiva människor. Faktum är att de två vackraste individerna på det här klotet är födda i Sydkorea och det är mina söner. Antar att ditt påstående gäller dem också och än så länge har vi inte träffat på någon i Sverige som yttrat sig på det sättet om deras utseende eller vad det nu är du menar. I mina ögon har du gjort bort dig totalt och du kan glömma mina hejarop på tävlingar framöver.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se