Direktlänk till inlägg 14 maj 2008

På västfronten intet nytt....

Av Jonas Colting - 14 maj 2008 23:49

Hav tröst! Eder bloggfrälsare har återuppstått ifrån de döda. Eller iallafall ifrån det mörkrets katakomber där arbetsfrenesi härskar och pliktkänslans åttasvansade prygel strimmat mina ömkliga axlar.

Mången är de nätter där jag av oro och ångest över obloggade tankar fått gråta skammens tårar och kallsvettsbakad mellan sliriga lakan vänt mitt anlete mot de högsta makter och med brusten stämma mellan skälvande läppar viskat fram; "Heliga Guds bloggmoder som är i himmelen se till mig som i bloggtanken liten är och av Jesus och hans sju dvärgar lider brist amen amen amen hallelujah Carola Häggqvist"

Efter tretton timmars syndabekännelse samt med blodiga knäns krypande till korset i mitt privata Golgata så är jag uppfylld av den heliga blogganden och kan nu teckna i pergamenten mitt livs senaste historik. Thankyoulittleol´babyjesus!


Det här säger jag Judas Iskariot till;

-att jag har haft en bisarrt intensiv period under den senaste veckan och en halv. Ny hemsida som ska bli klar, förberedelser till Göteborgsvarvsmässan, träning, föreläsningar kors och tvärs och allmänt management by fear. Men OK då; I love it!

-att jag trots allt valde att inte springa Lidingö Ultra. Anledningarna var flera. Dels hade jag en lätt ömhet i en knäskålssena som gjorde sig påmind vid utförslöpning efter ca 1.15 så jag ville inte fresta det. Sedan så ville jag prioritera hemmaträning utan avbrott samt mina övriga projekt. Slutligen så kommer jag att köra så många hårda triathlontävlingar och vill spara benen något. 50 km löpning i tävlingsform kostar trots allt en del…..Men jag var grymt sugen hela tiden och längtade till Lidingö!

-toalettpapper utan tydlig startkant. Ohyggligt irriterande. Vart börjar man? Det blir bara jobbigt när man sitter där och ska byta rulle. Nu är det slut på budgetbajsande. LyxLambi härnäst.

-automatiska dörrar och grindar som öppnar sig liiiiite för långsamt så att man måste sakta ned precis sådär i onödan. Eller ännu värre; sådana med helt defekta sensorer som stänger grinden rakt in i skrevet på en. Typisk Coop Forum-grej.

 

Det här säger jag Amen till;

-att min nya hemsida blir grym! Lanseras på fredag.

-att min monter på Göteborgsvarvsmässan blir lika sweet! Kom besök.

-att jag har så många omåttligt kompetenta och supportande individer i min ringhörna! Sponsorer, samarbetspartners, träningskompisar, bror, flickvän…. ”No man is an island” som gamle John Donne en gång sade….

Nu är det framförallt Carl och Magnus på Rekyl i Borås som har dragit ett hästjobb med mitt mässmaterial och hemsida sam Peter Eckerud på Delling Expo som oförtrutet trycker allt materiel som levereras i absolut sista stund till honom.

-att min form är på ständig uppgång och att jag vann Grabbatagets 8 kilometer i onsdags före diverse skidåkare, orienterare och annat löst folk.

-att sommaren är här och att jag simmade utan våtdräkt i sjö i början av maj! Och det var inte ens kallt! Är det här växthuseffekt så ska jag köra min SUV extra mycket…..

-att det är så fanatiskt kul att föreläsa! Idag har jag varit i Gällivare och pratat om schmööööör bland annat. Och även om det betyder att jag får springa mitt löppass mellan 21 och 22.15 så är det ändå all good.Nu måste jag tyvärr gå och lägga mig igen och ser fram emot en from natts sömn med det goda samvetets rena drömmar och flitets lykta lysande bakom ögonlocken.


 
 
Magda

Magda

15 maj 2008 00:14

Yeeees, mitt knark är tillbaka, våga inte lämna oss igen :)

http://magdagad.blogspot.com

 
Ingen bild

bloggslukaren

15 maj 2008 01:41

härligt att bloggen är uppdaterad igen =) har haft lite abstinens senaste dagarna. hoppas det går fint med montern på göterborgsvarvet och alla andra projekt du har igång :p

 
Magda

Magda

15 maj 2008 07:31

Borde bli lag på att bloggare måste ansöka om & få godkänt om tillfällig frånvaro, ska nog fan ta och skriva ett inlägg om det ;)

http://magdagad.blogspot.com

 
pablo

pablo

15 maj 2008 07:48

Om du ska göra en liten paus från bloggande och allt annat du håller på med:
Kom och kör Uppsala Duathlon på lördag!!!
www.uppsalatriathlon.nu
(ok, du är upptagen i gtb, men någon av dina läsare?)

http://www.uppsalatriathlon.nu

 
Ingen bild

Diana

15 maj 2008 08:04

Det där var ju fasligt Lutherskt. Det är väl tur att det ska läsas mellan raderna. Lite kul att gå från predikan till toalettsnack – jag ser symboliken.
Apropå Luther: “All work and no play makes Jack a dull boy” ;-)

 
Ingen bild

Lafin

15 maj 2008 08:26

Sweet beeejbi Jesus.... 8 pound 6 ounce new born infant Jesus... thank you, the blog is back!

http://youtube.com/watch?v=amyjDQiFsJ8

 
Ingen bild

jack

15 maj 2008 09:06

nuså:)

 
Ingen bild

nisse

15 maj 2008 10:54

Men hallå, wtf är det för grå bakgrund som trillat in? och svart text = läsbarhet noll -> byt tillbaka till vit bakgruund

Skönt att du är tillbaka med bloggandet

 
Zelina

Zelina

15 maj 2008 11:02

Hejsan. Vad roligt med lite bilder på din blogg. Skoj. Din presentationsbild är ju otroligt snygg. kram kram

http://www.profashion.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

15 maj 2008 13:44

Halleluja, äntligen tillbaka, började undra var du hade tagit vägen..... Kul med bilder så man får se dig in action!

 
Ingen bild

Ida

15 maj 2008 16:13

Lämna mig aldrig mer! :D

 
Ingen bild

Nyfiken kollar in

15 maj 2008 17:53

The child will rise again:) Varför verkar det vara så många kvinnliga besökare på din blogg??

 
Tjarven

Tjarven

15 maj 2008 18:17

Som skogalen så undrar man vad för skomodell du har på dig på första bilden?
NB typ?

http://www.shapelink.com/sv/blog/tjarven

 
Guri

Guri

15 maj 2008 18:45

Håller med Nisse. Njutningen i att läsa dina krussidulliga formuleringar försvann med ansträngningen att faktiskt SE vad du har skrivit....

http://ljuvalivet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kalleba

15 maj 2008 22:29

Tack för youtubelänken ovan, jag väckte familjen då jag började skratta. Helt underbart- "Jag ser Jesus framför mig i en smoking t-shirt.. liksom formell samtidigt som han skickar budskapet "i am here to party".. haha helt j-vla lysande. Världsklass när till och med kommentarerna på din blogg/ sajt är underhållande.

// Over n out

Kalleba

 
Ingen bild

2an

17 maj 2008 11:17

Hope you'll be back next year! No walking and the "löst folk" captures the first place!!! Smörja på

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se