Direktlänk till inlägg 10 september 2008

TV 4 Sport har möte

Av Jonas Colting - 10 september 2008 18:54

Anteckningar från redaktionsmötet om planeringen inför söndagens sportsändning;

 

-Annika Sörenstam spelade sin sista danska tävling förra helgen och vi täckte in det. Nu ska hon spela för sista gången i…..Georgien. Skicka dit en reporter!

-Fotboll. Måste vi ha. Om det inte är en viktig match idag så är det dagen före eller dagen efter. Nottingham, Tottingham, West Ham eller division två södra. Skit i vilket. Händer det på en fotbollsplan ska vi vara där! Vi är fotbollskanalen och betalar Magnus Hedman hans vikt i hårpermanent och drinkbiljetter så det gäller att vi levererar.

Och är det landslaget så ska vi göra långa svepande inslag med intetsägande plattityder till svar så att det inte blir för svårt för Svenne Banan i soffan. Intervjua helst Henke Larsson för detta.

-Mer golf! Folk älskar golf! Någonstans i världen har säkert någon slagit en birdie, eagle, albatross, trut eller mås. Kanske har bollen träffat en mås! Visa det! Har Tiger gjort det? Tiger slår en mås? Nja, skicka det till Mitt i Naturen och Hatte Furuhagen om han fortfarande lever..

-Fotboll igen. Intervjua någon fotbollshöjdare i kostym. Gärna stockholmare. Och använd inavlade lokala uttryck. Det är helt OK. Sikta på höjdare i förbundet fast ingen jävel vet vilka det är.

Skitbra; då har vi också pungslickat in oss på VIP-läktaren ifall SVT och den förbannade Glenn Strömberg ockuperat hela pressläktaren halsandes olivolja med Lindeborg..

-Tennis. Haussa upp någon bortklemad svensk som tar fyra bollar mot Rafael Nadal och kalla det för ”svår lottning i första omgången”. Spelar de längre än två timmar så kalla det för maratonmatch och nominera honom till Bragdguldet. Men visa inte när de sitter när och vilar en kvart per tjugominutare.

-Fotboll igen..Folk kan inte få nog av fotboll! Visa 29 mål från sydtyska, spanska, franska och danska ligan. Samt kvalmatcher i Sydamerika och Indonesien. Skit i vilket. Bara det är boll. Folk älskar boll!

-Trav och galoppreportage där Olle och Björn Goop har trekant med Legolas. Kalla det för Dagens Dubbel. Eller trippel kanske….

-Mer golf, golf, golf! Ös på med golf. 36 inslag med golf är bättre är 35. Nu visar vi långa sekvenser av himmel med flygande bollar. Koppla in vädertjejerna och låt Tone Bekkestad i bikini kommentera moln- och vindpåverkan på dito boll.

-Låt Patrik Ekwall ägna hela veckan åt att fila på en riktigt spännande krönika där han tittar fram under lugg och sedan får leverera några fantastiskt självklara självklarheter. Gärna om fotboll. Eller golf. Kanske Annika Sörenstam. Om att hon är amazing. Amazing fantastic!

Sedan kan han få gå Café Opera med Dr Alban och Björn Borg och sjunga "Alla vi"

-Avsluta sedan med att visa tolv korta sekunder om folk som springer långt. Typ marathon eller så. Och så ska Peppe Eng skrockande kommentera detta med att säga något som ”ja jävlar, tänk vad de kan hitta på nuförtiden he he he skrock skrock” Typ. Sedan ska han givetvis avsluta i stil med ”det var allt för oss, tjena!” Typ.

-Efter avslutat program kan så hela redaktionen samlas och under illa maskerade homofoba former gruppkrama bort vår ångest över att dagens sportsändning återigen var liiite för smal. Liiite för nischad. För svår för Svenne Banan. Som bara gillar boll. Ja, det finns ju alltid nästa vecka att göra bättre på!

 
 
Magda

Magda

10 september 2008 19:43

det som är mest skrämmande är att det är så där det typ går till på alla redaktioner, bara att byta ut fotbollen mot handväskor eller kändisar eller schlager eller vad det nu är som respektive redaktion snöat in på... med få undantag ett evigt upprepande av intetheter

http://magdagad.blogspot.com

 
Ingen bild

Sverker

10 september 2008 20:31

Alltid kul att läsa din blogg!
Hade nog varit ännu roligare om jag faktiskt såg på TV, sporten i synnerhet, men det känns mer givande att ta ett löppass på en mil eller två.
Egen sportkanal kanske? Det verkar ju inte finnas någon hejd på onödiga kanaler som Aftonbladet TV och liknande, så varför inte en nödvändig ColtingTV :)

 
Ingen bild

PJ

10 september 2008 20:36

Klockrent colting :).. Och det är inte så att detta är en foretelse!!!
När kommer din webshop att öppnas? vad kommer att säljas?

 
Ingen bild

jacob

10 september 2008 21:06

klockrent! skrattade mig genom hela inlägget!

 
Ingen bild

woffe

10 september 2008 21:08

underbart !!!

 
Ingen bild

brolt

10 september 2008 21:34

Haha.. kul kul. Undrar hur långt det kan gå innan till och med Svenrik Banansson får nog av svensk TV:s sportsändningar (eller lokalpressens div 6 fotbollsreportage). Det är tragikomiskt med all okunskap på sportredaktioner i Svedala. Tänk om killinggänget kunde göra en parodi á la Expressen-fredagsketcherna på TV4-sporten..

 
Ingen bild

Eng

10 september 2008 21:46

Tack för kvällens underhållning! Men du glömde Eje Elgh. Han och Patrick Ekwall gör en creampie på en McLaren. På en helt vanlig söndag dessutom.

 
Ingen bild

Fikasugen

10 september 2008 22:40

Du och dina induktioner.. Hur avis kan man bli?
Visst är det mycket fotboll i rutan. Men du säger ju själv: "folk älskar boll!" Och jodå "självklart vill alla små barn bli lårfeta bollspelare med lämmel-beteende och Inga Gill-lookalike syndrom". Men inte alla KAN. För alla vi andra måste hitta på något annat, som att springa våra "+2h++h före frukost". Att tävla aerobt är ju nordens hjälteförklaringsnyckel. Så fördömd politiskt korrekt:))

 
Ingen bild

Ace

10 september 2008 22:54

Självklart har du rätt i allt du säger! Men välkommen in i multisportens vardag. I Sverige finns det massor av duktiga idrottare som utför enorma prestationer, men har dom inte en boll framför fötterna är det (som du påvisat ovan så snyggt) inte värt att visa ens en sekund. Din frustration lever multisportarna med varje dag tidningar och tv inte visar/skriver ngt om dom.... året om =) Bra skrivet, meddelandet ska UT till omvärlden!

 
Ingen bild

tomas

10 september 2008 23:10

Det är dags för någon att läcka att Persbrandt har en triathloncykel så vi får en kvarts sändning om det.
Har du förhört Flinta hur det hela gått till? Beträffande cykelval ?

 
is

is

10 september 2008 23:31

hela mediasverige har somnat, ingenting utanför lådan, sjukt tråkigt... kan du inte vara lite kreativ o starta en egen kanal eller sneaka dig in i befintliga somehow o bidra med lite av värde? koom igen!

http://is.blogg.se

 
Bernhard

Bernhard

10 september 2008 23:34

Jonas, vad har du mot sydtysk fotboll? De fyller ett stadion med 70000 åskådare VARJE hemmamatch som är dessutom utsålda 6 månader i förväg. Bårås hade typ 100000 invånare inkl. alla på ÅH och BB eller hur? :)
Även om jag inte har get upp hoppet att du någon vacker dag även förstår tjusningen med golf så håller jag med ditt resonemang. Som i media generellt går man den enkla vägen, kvantitet före kvalitet. Hur var uppdraget av SVT egentligen???

http://thetrimaster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sprintern

10 september 2008 23:56

Surt igen från Colting. Varför ägna energi åt TV4-sporten, som visserligen slår de flesta bottenrekord, men åtminstone har fattat att ge utrymme åt fotbollen. Håller med om att det ägnas för mycket tid åt golf, trav etc och därför kommer kanaler som kör breda sportsändningar att tappa tittare ännu mer. Det enda vettiga som finns på marknaden just nu är Canal+ och i viss mån Viasat som ju begripit att det enda folk vill se är de stora bollsporterna, dvs fotboll, hockey, football, baseball etc. Helt enkelt där det finns fart, styrka, spänning och riktiga atleter.

Colting kan se sig om i stjärnorna efter nån TV-operatör som ens skulle vilja ta med tång i ett förslag om att visa en så obskyr företeelse som triathlon. Fatta nån gång att det bara skulle vara mamma och pappa eller nån annan närstående som vill se sånt på TV.

Folk som gillar att se andra plåga sig själva kan säkert hitta andra program som kommer långt före triathlon på önskelistan.

 
Ingen bild

Colting

11 september 2008 00:40

-Sprintern; Tusse då;) du är verkligen helt humorbefriad va? Och tar allt som ett PÅHOPP på det fantastiska spelet fotboll och dess utövare?
..men det du skriver är bullshit! Folk blir intresserade av det som visas, simple as that! Vem f-n brydde sig om skidskytte innan man visade det varje dag med Magdalena Forsberg..? Och tror du inte att några minuters sjysst reportage från Ö till Ö med simning o löpning i skärgårdsmiljö hade varot betydligt mer intressant för tittarna än ytterliggare två minuter golf eller fotboll? Dessutom kan jag ju informera dig om att det årligt visade programmet från Ironman som visas på ABC är ett av de mest belönade sportinslagen någonsin räknat i antal Emmys. Så om triathlon blir dåligt i svensk TV är det för att fetarslade producenter och kameramän är vana att sitta still och filma en boll som rör sig över en minimal yta och inte dynamiska idrotter som triathlon.

 
Ingen bild

Jocke med kniven

11 september 2008 07:40

Jag tycker Coltings inlägg bara blir bittrare och bittrare.

HAn är själv väldigt enögd och verkar inte förstå att de flesta inte är speciellt intresserad av triathlon, cykel, mjölksyratrösklar eller vad det månna vara.

 
Ingen bild

qwerty nilsson

11 september 2008 07:50

Men varför visade dom Magda då? Jo, för att folk ville se det förstås. Eller kom konspiratörerna i tv-huset helt plötsligt på att "nu är det dags att göra något annat än längdskidåkning poppis i stugorna. Ska vi testa skidskytte?" Nej, Magda vann, hon var charmig, hon drog tittare. Om Jonas Colting drog några tittare kan du vara säker på att hans tävlingar också skulle visas.

Jag förstår din frustration och håller till viss del med, men att i inlägg efter inlägg gnälla över att Svenne Banan med ett glas mellanmjölk i handen inte fattar någonting och är såååå dum i huvudet löser inte någonting. Om triathlon nu är en så dynamisk och spännande sport att se på så är det inte TV's fel att ingen vet om det i Sverige. Det är ert eget fel som inte har förmågan att lyfta fram sporten.

Jag är på din sida här men med ditt konstanta whinande börjar bli tröttsamt. Ta en titt i spegeln i stället (det gäller inte bara dig utan hela triathlon-sverige). Alla andra är inte dumma. Alla vill er inte illa. Vill man ha något, tv-tid, uppskattning eller hög status som idrott, så måste man förtjäna det. Simple as that. Och då spelar det ingen roll hur många Emmysar ABC får för sitt årliga tv-program om Ironman.

 
Ingen bild

P

11 september 2008 08:48

hehehe sprintern, dra in snoken, där fick du dig en smäll

 
Ingen bild

Thomas

11 september 2008 08:49

Håller långt ifrån med om allt du skriver, men det är alltid underhållande. Och nu har du prickat helt rätt. Du får heller inte glömma bort den fantastiska intervju på SVT med Lisa Norden innan OS, det var journalistik det.

 
Anna

Anna

11 september 2008 09:31

Hehe, huvudet på spiken skulle man kunna säga! Finns en anledning att sportnyheterna inte är intressanta längre...Har inte riktigt reflekterat på varför bara. Men NU vet jag!
Kör hårt. Du är en sann inspirationskälla för en stressad trebarnsmorsa för försöker hinna träna så mycket som tiden räcker till!

http://anna-panna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

flash

11 september 2008 09:43

Bra Colting! Glöm inte att tennisspelarna efter avklarat sidbyte inleder med ett serve ess, sen är det dags för dricka paus igen. Väldigt mycket löpning liksom. Det kanske är läge att införa vätskepauser i thriathlon? För att komma åt energidrycken måste du erövra 7 nycklar från små elaka dvärgar... TV kommer att rusa dit!

 
Ingen bild

Marcus Thörnmo

11 september 2008 09:43

Jadu Colting, förstår att det är bittert (Tony Rickardsson nån?) att vara en idrottsman på din nivå och uppleva sån torka i mediavärlden på hemmaplan. Enda chansen Colting är att du helt enkelt lär dig joxa med trasan, vilket i och för sig inte borde vara några problem för någon med din träningsiver! ;) Erbjöd du inte Elfborgs IF din hjälp för ett tag sedan? De kanske kan återgälda tjänsten?

 
Ingen bild

Marcus

11 september 2008 09:48

Martin Stenmarck såg till triathlon tiden i tv fördubblades när han i Richard Olssons OS studio berättade att han skulle ställa upp Stockholm triathlon. Han fick prata om sitt bakdäck i ca 20 sekunder. Detta är väl betydligt mer triathlon än vanligt i tv. Men det skall väl vara en "schlagerstjärna" till att öka triathlontiden i tv...

 
Ingen bild

Tårtan

11 september 2008 10:14

Du har helt rätt Jonas! Jag kan iofs uppskatta att se Zlatan dribbla upp ett halvt lag på läktaren, men hur ofta händer det? Hur stor del av all den tid som fotboll visas i tv är verkligen nåt att ha?? inte mycket! Enda anledningen till att det är så stort intresse för fotboll är för att folk i allmänhet inte vet att det existerar nåt annat. Alla som har varit och tittat på en triathlontävling live fattar ju att det borde gå att göra tv-underhållning av det som vida överstiger fotboll och golf. Att sedan prestationen att t.ex göra en Ironman på 8 timmar vida överstiger den att tjafsa med domare, slänga sig ner på marken och gråta och sparka boll några minuter av 90, det fattar ju vem som helst!

 
Ingen bild

Marcus

11 september 2008 10:46

-Colting; nej, det hade inte varit intressantare med ett reportage från Ö till Ö istället för fotboll.
Däremot var det helt OK att kolla på OS-triathlonen, även om det var lite svårt att följa läget emellanåt.
Var det inte TV4 förresten som körde ett ganska skapligt reportage från VM (?) i Säter 2004?

 
Ingen bild

Lars

11 september 2008 11:09

Kanske många tycker att det är en ego sport där killar tycker att det är OK att springa runt i sportbh och vanligt folk som idrottar i lite vanligare kläder av den anledningen tycker att det verkar ointressant? Ny klädtrend för tri-killar vore en bra start tycker jag!

 
Ingen bild

Fredde

11 september 2008 13:23

Och det värsta av allt är att det är sant!

 
Ingen bild

mr loverlover

11 september 2008 14:17

du glömde speedway - det är riktig sport det, som förtjänar all uppmärksamhet och lite till. vår kära lokaltidnings sport består tillika delar fotboll, speedway och övrigt.

 
Ingen bild

Peter

11 september 2008 14:21

qwerty nilsson:
ditt resonemang håller inte "Magda var charmig och drog tittare" HUR KUNDE HON VARA CHARMIG I TV INNAN HON VAR MED I TV!!!???? Folk blir intresserade av det de blir "hjärntvättade" med. Så enkelt är det. varför ser folk annars på Big Brother, div modell-såpor, Idol, Lets dance och Golf?

Colting har helt jävla rätt. Bittert, ok litegrann. Men jag är också bitter, inte för att jag hatar fotboll eller älskar triathlon, men för att det förstärker folks sinnebild av att det bara finns typ 3 sporter i Sverige som är "intressanta" när det i verkligheten finns minst 50. Och de som spelar/tränar fotboll är OERHÖRT fast i den världen "Vinner man div 2 ska man ju fronta alla tidningar i landet"

 
Ingen bild

jarbin

11 september 2008 14:28

TV är envägskommunikation. Det är utbudet som styr efterfrågan för de tittare som återvänder till detta kommunikationsmedel för att täcka sitt sportintresse. De passiva. Alla är inte intresserade av boll, men det är lättillgängligt och har lyfts av media så länge att gemene man har ett helt referensbibliotek att tillgå i samband med konsumption av boll. Det invaggar i trygghet samtidigt som det ger en känsla av samhörighet och risk. Om ingen kände till boll landslaget skulle de heller inte bry sig...DVS Media styr konsumptionsmönstet till redan etablerade hierarkier där redaktionerna satsat. Man får en relativt positiv feedback från tittaren som i sin tur medvetet eller omedvetet satsat tid och kapital på att vara insatt.
Ingen idé att vara bitter på sändningen.
Det hade kanske varit annorlunda om Sverige hade varit ännu mera VÄRLDSledande på triathlon, men då det i viss mån saknas korta nagelbitare (spelsekvenser) i triathlon anses det svårvisat, det kräver faktiskt kunniga kommentatorer att lyfta intresset från noll och det har väl knappast tv råd med efter alla år av bollmonoteism. Som du säger visas det ju alltid någon match någonstans och då är startsträckan kort att visa ett inslag. Folk vet vad det handlar om. Boll. Som aktiv triathlet och småbarnsförälder finns annat viktigare i världen än att titta på TV sporten. Det överlämnar jag med varm hand åt de stackare som saknar egna liv. Trist bara att sändningstid brukar ge klirr i reklamkassan, men det verkar gå bra för dig ändå. Du är lika känd inom triathlonkretsarna som Zidane inom boll. Och det betyder väl ändå mer än att gå hem hos dem som inte bryr sig.
Jocke

 
Ingen bild

Magnus Svahn

11 september 2008 14:38

Håller med dig Colting!
För mycket golf och fotboll i TV med eviga före- och efterreportage och intervjuer.
Hur spännande är det egentligen att se två fotbollslag gå, lunka och löpa i 2x45 min i en 0-0 match?
Påminner lite om rökning på krogen innan det förbjöds. "Utövarna" tyckte att de hade rätt att blåsa rök på alla andra och passade det inte kunde väl icke-rökarna gå hem!
Nu får man sitta och genomlida det ena reportaget efter det andra om "bollsporter"
eftersom producenterna tror/tycker att folk vill se det!

Personligen tycker jag att något av det bästa man kan se i sportväg är Tour de France kommenterat av Roberto Vacchi och Anders Adamsson :)


 
Ingen bild

remember

11 september 2008 16:48

Ni som kritiserar Coltings inlägg har aldrig funderat på vilken makt media har när det gäller morgondagens idrottsutövare. Triathlon må ha få utövare men lär knappast få fler så länge den ignoreras i det offentliga rummet (sportsändningarna).

 
Berglund

Berglund

11 september 2008 17:08

Full fart på Colting igen! :)

http://berglundbloggar.wordpress.com

 
Ingen bild

Niklas

11 september 2008 17:28

kan inte mera än att hålla med, för så här är det verkligen..

 
Ingen bild

Samuel

11 september 2008 18:38

Golf måste vara minst nagelbitning av alla sporter och det visas ju ändå. Snarare skulle jag avråda golf i kombination med nagelbitning eftersom man riskerar sätta fingrarna i halsen när man somnar.

Jag håller med om det Colting skriver, men jag tror poängen har nått fram till de flesta läsarna nu. Jag skulle gärna vilja läsa lite mindre arga och mer konstruktiva inlägg istället. Gordos blog är föredömlig i det avseendet och jag skulle mycket gärna se Coltings version på de teman han tar upp.

Väl mött.

S

 
Ingen bild

Stefan, IFK Skövde FIK

11 september 2008 18:45

Håller helt med om det du skriver, men det är också sant att om man vill få en sport uppmärksammad så måste utövarna själva försöka lyfta fram den. Ett exempel: Det var ingen av lokaltidningarna här i Skövde som skrev om oss långdistanslöpare och våra tävlingar i långloppscupen utan sportsidorna var enbart fyllda av typ Div6-fotboll. Då började vi istället att ta kort och skriva egna reportage som vi skickade in färdiga för publicering. Så nu har lokaltidningen reportage om i princip varenda löpartävling med bilder.

 
Bernhard

Bernhard

11 september 2008 21:58

ok, nu svär jag i kyrkan: Jag älskar fotboll, golf och triathlon. Varje sport (snälla ingen diskussion nu om golf är sport golf ingår i RF och är snart med i OS), varje sport har sin absoluta tjusning när man a) tycker om den b)utöva den i sin perfektion. Du kan tycker att OS-mästaren i triathlon eller vinnaren i Hawaii är en större idrottsman än Tiger Woods eller Cristiano Ronaldo, men om du frågar allmänheten vad de tycker så förlora McCormack totalt. Vet du hur många som utövar fotboll i Sverige 651 tusend, golf? nästan 273 tusend! Utövare! Triathlon? 10000 om vi är snäll. Det sägs att i Tyskland är det 200000 utövare. Men dom har också ett antal Hawaiivinnare och en direktsänding av IM Frankfurt. Jag tror vi har för mycket naveskådning och för dålig PRarbete. Dock har jag viss hopp till StockholmTriathlon och Kalmar Triathlon, ännu viktigare att alla toptriatleter ställer upp där.

http://theTriMaster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Joe Laberos lillebror

11 september 2008 22:56

Klart de själva skapar intresset, det fattar vem som helst. Först skapa behov, sen tillfredsställa dem, nästam alltid i den ordningen. Dansk teve skapade dansk damhandbolls oerhörda popularitet ur nästan inget.

Min fru har alltid rätt ointresserad i löpgrenarna, men nu tack vare alla sköna reportage om Musse så sitter hon bänkad så fort det är 3000 hinder. Visst, han är grym, men hade media aldrig _valt_ att visa upp honom hade hon aldrig fått reda på det. Det som inte visas i teve finns inte.

 
Ingen bild

Christian

12 september 2008 09:03

Stockholm Triathlon för 900:- ??? Där får man nog aldrig alla "vanliga" triathleter att delta om man inte gör det till minst ett ½IM race. Kanske som en del av IM 70.3 ? Då skulle det nog bli uppmärksammat på ett annat sätt. Då kommer det helt andra komersiella intressen med i spelet. Där det inte längre är "athleterna" som drar media... Någon som vill dra i dom trådarna?

 
Ingen bild

Marcus

12 september 2008 10:09

"Hur spännande är det egentligen att se två fotbollslag gå, lunka och löpa i 2x45 min i en 0-0 match?"
Många i Sverige har den uppfattningen, men det säger väl en del om hur bra koll dom har på fotboll också.

 
®obie

®obie

12 september 2008 11:39

haha, lysande!

http://www.thefutureoftriathlon.blogspot.com

 
Ingen bild

KeFa

12 september 2008 13:28

Håller helt med dig, men tycker ändå att det är okej att i en sportkanal ändå visa en idrott som fotboll. Jag är desto mer fascinerad över att POKER tydligen blivit en sport....

 
Christian

Christian

12 september 2008 14:52

Klockrent!!!

http://www.icity.se/blogg/christian_boo.html

 
Ingen bild

Joppe

12 september 2008 19:32

Det va faktiskt triathlon i hela 15min på kanal5 i veckan... Fredrik och Filip gjorde ett tappert försöka att efterlikna... och jag tror att fredrik va lika trött där som Mr Colting va efter VM? ;)

 
Stefan Manning

Stefan Manning

12 september 2008 22:25

Jonas! Du går från klarhet till klarhet. Du skriver precis som jag tänker. Och priset måste väl Viasat sport ta. När de introducerade Viasat sport 2 och 3. Vad hade man där? Jo fotboll. I trean visade man klassika matcher, dvs gamla skitmatcher från 70-talet.
Som om inte detta vore nog. Nu kommer nästa gökunge inom idrotten och knackar på dörren. Ishockey. Jag har spelat in OS-triathlonet. Får väl plocka fram och titta på den då och då.
Skitbra skrivet Jonas!

http://sinus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Stefan Manning

13 september 2008 12:20

Jo, just det! Hatte Furhagen lever. Jag lyssnar just nu på en ny CD-bok av honom. Den handlar om Pompeji. Ganska intressant förresten...

 
Ingen bild

fito

13 september 2008 12:24

Jag älskar triathlon och jag har absolut inget intresse av att det blir någon stor idrott och börjar praktiseras av alla och kostar 1000 spänn i anmälningsavgifter osv. Jag tycker att det är helt ok som det är i Sverige. Små och roliga tävlingar, bra motstånd i åldersklasserna. Vem fan vill trängas med tusen motionärer som man ändå spöar skiten ur i vilket fall.
Fast jag förstår Coltings frustration. Han vill leva på sin sport och då behöver han stålar, stålar, stålar...
Det skiter jag i.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se