Direktlänk till inlägg 11 februari 2008

Tidsbokning my ass!

Av Jonas Colting - 11 februari 2008 13:24

Det är något allvarligt fel på många av våra tjänste- och serviveyrken..Det finns ingen service! Iallafall inte när man vill ha det..

Jag vill klippa mig. Idag. Nu. Inte nästa vecka. Fotvård? Fogeddabaodet...Finns första veckan i april...Massage? Klockan 15 nästa onsdag..

Drop-in för fan!? Vart tog det vägen? Det finns på skyltar men inte i verkligheten..Det är den enda verkligheten som finns för oss som inte är pensionärer med hela veckan uppbyggd kring kolonilott, Melodikrysset och att handla tre timmar i sträck på City eller som av någon annan obskyr anledning har möjlighet att långtidsboka något så trivialt som en klippning.

Uppenbarligen finns det en enorm frisör-, massör- och fotvårdsterapeutsbrist eftersom alla alltid är upptagna. Ta det som ett stalltips SYO-konsulenten!

 
 
Ingen bild

Micke

11 februari 2008 15:17

Ta cyklen till något spa eller spautbildningen i Varberg de har väl drop.

 
Ingen bild

Henrik H

11 februari 2008 15:29

Handla på city?!? ica menar du? Vad fasen har du där att göra? tänk på pumpen människa! Jag har lovat mig själv att aldrig gå dit något mera. Det är pensios kors å tvärs på länden och tvären. Dessutom verkar hälften gå medströms och andra hälften mot.

snälla Jonas. Tänk på hälsan och gå inte dit igen.

 
Ingen bild

simon

11 februari 2008 15:46

räcker det inte med att uppge ditt namn för att få VIP treatment? Har du ingen starQuality. Är det bara gatukontoret som uppskattar dig i Borås? Förrästen hörde jag nått om att Elfsborgs A-lag skulle börja med massage, fotvård och isbad. hade visst fått tips på det från någon blogg...:)

 
Ingen bild

Olof

11 februari 2008 15:54

Ring till Bond på Österlånggatan, så får du en tid oftast samma dag.

 
Ingen bild

Chris

12 februari 2008 01:54

rätta in dig i ledet.........för fan ;)

 
Dockmamman

Dockmamman

12 februari 2008 06:32

Du bor på helt fel plats, du ska bo ex i Hammarstrand ni vet "Allt för byn"?

Jaja om ni inte vet så får ni läsa på nätet, vi är ca: 5 793 invånare och det fick läggas ner frisörer, fotvårdare osv.

Men idag gosse ska du veta, vi har flera "Allt för byn" frisörer, massörer osv...

Frisörerna har Drop in men BARA för "Allt för byn " fantaster och så är det även för det övriga...

SÅ till saken, är du det?

Ja då är du välkommen att klippa dig i Hammarstrand och sköta dina surfötter...

Ha det så bra

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tom

12 februari 2008 06:46

E du så här arg på allting hela tiden?

 
Ingen bild

Henrik H

12 februari 2008 13:43

Nu har inte detta något med tidsbokningar att göra men lite med "dropp" i byxan...

Herr colting. Är detta att räkna med vid långlopp?

http://roadracer.wordpress.com/2007/10/18/running-most-memorable-moment/

 
Ingen bild

PRO

12 februari 2008 21:46

Jo de gött å panchis - dvs. en riktig agegrouper....utan groupis....eller vad det nu hette (OBS! hette!)Tänk va gött å kunna ha ett planerat och inrutat liv med massor av luckor att fylla. Prio - tankar för dagen, en radioteater från 62, frallor i brevlådan och extra kryssbilaga på tisdagar.
Livet är inte rättvist - det lärde jag mig 57.... å det har f-n i mig inte blivit bättre. Vart är vi på väg? Men det är ju livsfarligt att leva - riktigt farligt. 100% dödlighet...oaktat panchis, groupi eller världsmästare.... Ta dagen som den kommer å fråga grannen om man kan få lite fön.... svaret kan bli något du inte förväntade dig.... och resultatet definitivt något nytt.
Tänk va härligt det är att leva farligt....

 
Ingen bild

MIA

13 februari 2008 09:18

Man får väll räkna med det om man bor på landet
Flytta till Stockholm.

 
MagnusH

MagnusH

13 februari 2008 13:07

Jag tror antalet företag som tillhandahåller de tjänster du efterfrågat har nått sitt max. Skulle det öppna fler skulle kön förvinna dom blev tvungna att konkurera vilket skulle leda till att någon går i konkurs. Så är du tillbaks där du är nu.

http://hermansson.bloggagratis.se

 
Jögga

Jögga

13 februari 2008 13:34

Tjenna Jonas!
Rolig och intressant blogg du har! Tänkte bara höra om du inte kan skriva lite mer om träningstips i bloggen. Exempelvis hur du som triathlet tränar styrka, vilka övningar som fungerar eller hur man ska göra långpassen roligare?



http://tigerman82.blogspot.com

 
Ingen bild

Dave

14 februari 2008 13:33

Nu kommer det kommma en riktigt jävla sur svenssonskommentar som tyder på mycket avundsjuka, men va faan det märks på dina problem att du inte har ett svenssonsjobb :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Ovido - Quiz & Flashcards