Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Jonas Colting - 7 augusti 2008 21:06

Att efter det framgångsrika genomförandet av dagens tre träningspass få lägga sin lekamen i hängmattan med tankarna på allt njutbart som nu ska följa innan blodet ska rusa igen.

Det vankas mat, kel, TV-softande, surfande, sovande, mera sovande och sovmorgon ett par gånger och till sist härligt svart kaffe som mjukstartar morgondagen som en lång nedförsbacke med solen i ryggen.

Av Jonas Colting - 7 augusti 2008 15:09

När man efter att under ett helt simpass irriterat ha viftat bort getingar mellan varje intervall äntligen får ta den på uppstuds och mosa den till getinghimlen. Mycket tillfredsställande. Tog brorsan hans också.....

Av Jonas Colting - 7 augusti 2008 08:51

Gör det av alla uppenbara skäl men framför allt; kött är nyttigt för oss och ligger helt i linje med vår evolutionära ritning.

Och låt er inte avskräckas av en sådan typ som jag precis såg på SVT Morgon; en självgod och agendasättande vänsterpartist som agerar den självpåtagna miljömartyren för hela västvärlden. Enligt honom ska vi äta mycket mera spannmål och "vegetabilier". Snälla, vem använder ordet vegetabilier idag, istället för att bara säga grönsaker, om inte en pappersrunkande EU-parlamentariker som Jens Holm (tror jag bestämt att han hette)

Och visst, jag är säker på att bara vi går upp på morgonen så är vi miljöfarliga och snart måste vi väl fisa genom katalysatorfilter om kolchosförespråkare som Holm får bestämma...

Ursäkta mig! Jag är människa och bor på jorden! Är det OK att leva här utan att be om ursäkt för sin existens? Det är inte mitt fel att 10000 kineser köper en SUV idag samtidigt som jag sköljer ur filpaketet och sorterar skräpet. Kött tänker jag äta så mycket jag vill. Mera kött åt folket!!

Om dito vänsterpartist verkligen vill göra något konstruktivt för miljön så kan han ju släppa kåtslaget för socialismen och åka till Kina och försöka att påverka en av världens största miljöbovar, nämligen den kinesiska industrin. Precis som alla kommuniststater genom tiderna så är man världsledande på att smutsa ned och på att skövla miljön.

Så låt mig ha mitt köttätande i fred och sluta sprida desinformation; om folk åt mycket mera kött och mycket mindre spannmål och socker så skulle folkhälsan vara betydligt bättre..

För övrigt så slog det mig hur parodiskt lik den här karl´n i sitt gnällande var en annan lite roligare gnällspik; kolla ungefär tre minuter in i klippet efter Chips Kiesby.. 

Ovido - Quiz & Flashcards